Pages

December 31, 2010

Nak taknak ni lah entri last untuk tahun ni.

Salam readers!
Tekejot beruck tak?Teruja takkk? belog cik bawang dah berwajah baru kaannnnn??
Hahaha(tersipu sipu.eh tersipu sipu patot gelak hahaha ke??) 
Sempena menyambut tahun baru,makanya belog juga sudah berwajah baru.
sudah blaja grooming.
Dan dengan style baru.Bertemakan:'Kelabu tahik angsa dan putih sesalju snowman!'
(Ayat yang panjang juga boleh dianggap sebagai tema)
Dah dekat setahun da belog ni wujud.Mula mula buat suka suka je.
Buat ruangan nak mencarut maki makian segala.
Tapi.Okee.Tak baik kaann macam tu!! huh.
http://www.emocutez.com

Terima kasih kepada sesiapa yang sudi follow.
Terima kasih kepada sesiapa yang tak follow tapi setia membaca belog ni.
Owha saya sangaaatttlaa tak mengamalkan budaya 
"I follow u, u wajib fllow i".
Baca senyap senyap boleh je.
Terpulang la uolls hoccay.
Mak siyes tak kesah. Hahahahttp://www.emocutez.com
Tapi terima kaseh sangat kepada yg follow. Hikss.
Klishee oke taksuke taksuke.
Sila terus menyokong sy di dlm industri belog ini.
Kamsahamnida.
Oke . saya tinggalkan kamu semua dengan video yang berjaya memenangi hati saya untuk tahun 2010 ni.
(berpuluh kali tengok tak jemu!)
Semoga terhibur !
http://www.emocutez.com
video

7 comments:

  1. nape video tu orgnye macam lembut2 gitu...kump ape tu?

    ReplyDelete
  2. salam ziarah.
    selamat tahun baru :).
    semoga semuanya bermula dgn baik.

    ReplyDelete
  3. lisss... lamanya x komen kt page ko..
    rndu aku x.. hehe

    ReplyDelete
  4. ida : heheh. tu group kpop lelaki. performance tu cabaran. dewang kena perform lagu2 kpop yg pompan.haha ! kelaka kan?

    red lollipop: insyallah.smoga semua benda yg baik baik je untuk tahun ini. tengs. ^__^

    noin: haha ! dah nak naek sem dah noin. takpe. rindu bangat sama kamoo!! jumpa dekat kelas nanti okay? =D

    ReplyDelete
  5. amier azrul : Selamat ya tahun baru juga!

    miyaa: ehehe.smoga kita berdua bertambah comel ok miya. =DDD

    ReplyDelete